sábado, 16 de abril de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS
 
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Falsas peras con gulas, gambas, pimentón y aceite de oliva virgen extra
Falses peres amb gules, gambes, pimentó i oli d'oliva verge extra
O
Espàrragos verdes plancha con romesco o parmesano
Espàrrecs verds planxa amb romesco o parmesà
O
Risotto de alchofas naturales y confit de pato
Risotto de carxofes naturals i confit d'ànec
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà

2º PLATOS

Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja planxa amb patates o amanida
O
Solomillo de buey brasa con patatas y pimientos del Padrón
Filet de bou brasa amb patates i pebrots del Padrón
O
Merluza fresc a la vasca o plancha con verduras o ensalada
Lluç fresc a la basca amb verdures o amanida


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario