CALIU DE GRÀCIA
Viernes 08-04-2016
Menú del día
como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Piquillos rellenos de atún sobre dos salsas
Piquillos farcits de tonyina sobre dues salses
O
Crema de verduras con picatostes
Crema de verdures amb crostons
O
Macarrones caseros con chorizo ahumado, butifarra y
parmesano
Macarrons casolans amb xoriço fumat, botifarra i
parmesà
O
Huevos rellenos frios con salsa rosa
Ous farcits freds amb salsa rosa
2º
PLATOS
Parrillada de carnes brasa con allioli
Graellada de carns brasa amb allioli
O
Lenguado a la meunière o plancha
Lenguado a la meunière o planxa
O
Solomillo de ibérico estilo pais vasco
Filet d'ibèric estil pais basc
O
Lubina plancha con salsa tártara
Lobarro planxa amb salsa tàrtara
O
Escalopa de pollo con crosta de parmesano
Escalopa de pollastre amb parmesà
O
Sardinas frescas a la santanderina o plancha
Sardines fresques a la santanderina o planxa
COPA
DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ
PRECIO:
13,50 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario