CALIU DE GRÀCIA
Viernes 29-04-2016
Menú del día
como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pastel casero de puerros y bacalao con mezclum +
chupito de crema de verdura
Pastis casolans de porros i bacallà amb mezclum +
xupito de crema de verdures
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Espinacas salteadas con pasas y piñones
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Ensalada de carnaval con bacalao, pimientos
escalibados, piñones, delicias de naranja...
Amanida de carnestoltes amb bacallà, pebrots
escalivat, pinyons, delícies de taronja...
O
Parpadelle al pesto con parmesano
Parpadelle al pesto amb parmesà
2º
PLATOS
Lenguado a la meunière o plancha
Llenguado a la meunière o planxa
O
Dados de entrecot a la pimienta
Daus d'entrecot al pebre
O
Calamares a la andaluza con mezclum o patates
Calamars a l'andalusa amb mezclum o patatas
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
O
Merluza fresca a la Santanderina o plancha
Lluç fresc a la Santanderina o planxa
O
Pollo relleno con york, dátiles y espinacas a la
brasa
Pollastre farcit amb york, dàtils i espinacs a la
brasa
COPA
DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ
PRECIO: 13,50 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario