Menú del sábado
1º PLATOS
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Corazones de alcachofas naturales salteadas con jamón
Cors de carxofes naturals saltejades amb pernil
O
Salpicón de marisco
Amanida de marisc
O
Lasaña de verduras y queso de cabra gratinada
Lasanya de verdures i formatge de cabra gratinada
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
2º PLATOS
Lenguado a la meunière o planchacon verduras o ensalada
Llenguado a la meunière o planxa amb verdures o amanida
O
Pierna de cordero confitada a baja temperatura con patatas a la portuguesa
Cuixa de xai confitada a baixa temperatura amb patates a
la portuguesa
O
Sepia y gambas plancha con guarnición
Sípia i gambes planxa amb guarnició
O
Solomillo de buey al roquefort o brasa con guarnición
Filet de bou al roquefort o brasa amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario