viernes, 30 de diciembre de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 30-12-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Espinacas salteadas a la catalana
Espinacs saltejades a la catalana
O
Ensalada mixta con espárrago, atún, huevo.....
Amanida mixta amb espàrrec, tonyina, ou....
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
O
Potaje de judías con almejas
Potatge de miongetes seques amb cloïsses
2º PLATOS  
Salmón plancha con crosta de manchego
Salmó planxa amb crosta de manxec
O
Solomillo de ternera brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO con guarnición
Filet de vedella brasa PROU FET DEL PUNT amb guarnició
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Lubina plancha con verduras
Llobarro planxa amb verdures
O
Mini hamburguesas tres sabores
Mini hamburgueses tres sabors
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario