Menú del sábado
1º PLATOS
Risotto de confit pato y alcahofas naturales
Risotto de confit d'ànec i carxofes naturals
O
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel y selmillas
de sésamo
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de
sèsam
O
Combinado de espárragos verdes y blancos plancha con
salsa romesco o parmesano
Combinat d'espàrrecs verds i balncs planxa amb salsa
romesco o parmesà
O
Fideuá negra con sepia y allioli
Fideuà negra amb sípia i allioli
O
Huevos estrellados con gulas y gambas
Ous estrellats amb gules i gambes
2º PLATOS
Calamares rellenos en su tinta con guarnición
Calamars farcits en la seva tinta amb guarnició
O
Solomillo ibérico brasa con manzana carameliza, patatas y
verduras
Filet d'ibèric brasa amb poma caramel-litzada, patates i
verdures
O
Atún rojo plancha con salsa tártara, verduras o patatas o
ensalada
Tonyina vermella planxa amb salsa tàrtara, verdures o
patates o amanida
O
Entrecot de ternera gallega a los 4 quesos o brasa
Entrecot de vedella gallega als 4 formatges o brasa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario