viernes, 23 de diciembre de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 23-12-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pan de coca con escalibada y atún
Pa de coca amb escalivada i tonyina
O
Escudella barrejada
Escudella barrejada
O
Ensalada verde con queso de cabra, mango....
Amanida verda amb formatge de cabra, mango....
O
Espinacas salteadas con piñones y pasas
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Macarrones vegetarianos con parmesano
Macarrons vegetarians amb parmesà
2º PLATOS  
Salmón plancha con crosta de manchego
Salmó planxa amb crosta de manxec
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Merluza fresca a la romana o plancha
Lluç fresc a la romana o planxa
O
Lomo adobado plancha relleno de pimientos, queso y jamón
Llom adobat farcit de pebrots, formatge i pernil
O
Calamares de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja planxa amb patates o amanida
O
Butifarra artesana brasa con patatas al caliu y allioli
Botifarra artesana brasa amb patates al caliu i allioli
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario