Menú del sábado
1º PLATOS
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel y semillas
de amapola
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de
rosella
O
Pan de coca con escalibada, anchoas y atún
Pa de coca amb escalivada, anxoves i tonyina
O
Calabacín relleno de carne gratinado
Carbassó farcit de carn gratinat
O
Crema de calabaza y zanahoria con delicias de ibérico y
picatostes
Crema de carbassa i pastanaga amb delícies d'ibèric i
crostons
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
2º PLATOS
Rodaballo fresco a la gallega o plancha
Turbot fresc a la gallega o plalnxa
O
Entrecot de ternera Wolowina brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO
con guarnición
Entrecot de vedella Wolowina PROU FET DEL PUNT amb
guarnició
O
Bacalao de Islandia a la muselina de ajo sobre base de
tomate casen o planxa
Bacallà d'Islàndia a la muselina d'all sobre base de
tomàquet casen o planxa
O
Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario