martes, 26 de enero de 2016

Menú del martes

CALIU DE GRÀCIA
Martes 26-2016
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Trinxat de la cerdaña con crujiente
Trinxat de la cerdanya amb cruixent
O
Mejillones al vapor con allioli
Musclos al vapor amb allioli
O
Huevos estrellados con jamón ibérico
Ous estrellats amb pernil ibèric
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Pan de coca con escalidaba, bacalao, piñones y delicias de naranja
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons i delícies de taronja
O
Spaghettis a la putanesca con parmesano
Spaghettis a la putanesca amb parmesà
2º PLATOS
Bacalao fresco a la miel de romero o plancha
Bacallà fresc a la mel de romaní o planxa
O
Estofado de pavo con champiñones
Estofat de gall dindi amb xampinyons
O
Merluza freca a la plancha con guarnición
Lluç fresc a la planxa amb guarnició
O
Escalopines de ternera con reducción de Pedro Ximenez o plancha
Escaopines de vedella amb reducció de Pedro Ximenez o planxa
O
Gambas plancha con bouquet de ensaladas
Gambes planxa amb bouquet d'amanides
O
Escalopa de ternera con crosta de manchego
Escalopa de vedella amb crosta de manxec
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario