sábado, 23 de enero de 2016

Menú del sábado

   Menú del sábado       

                               1º PLATOS  
Piña natural rellena de gambas y salsa rosa
Pinya natural farcida de gambes i salsa rosa
O
Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón ibérico
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil ibéric
O
Arroz negro con sepia, marisco y allioli
Arròs negre amb sípia, marisc i allioli
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente
Amanida de formatge de cabra amb cruixent
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con mezclum
Burritos farcits de verdures i parmesà amb mezclum
2º PLATOS
Fricandó de ternera con setas y patatas
Fricandó de vedella amb bolets i patates
O
Lenguado plancha con verduras o ensalada
Llenguado planxa amb verdures o amanida
O
Cub-rol de ternera Wolowina (no mas hecho del punto) a los 4 quesos o brasa
Cube-rol de vedella Wolowina (no mes fet del punt) als 4 formatges o brasa
O
Calamares de playa rellenos de espárragos y queso plancha
Calamars de platja farcits d'espàrrecs i formatge plancha
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario