sábado, 30 de enero de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS  
Risotto de confit de pato y alcachofas naturales
Risotto de confit d'ànec i carxofes naturals
O
Piquillos rellenos de espinacas y gambas sobre do salsas
Piquillos farcits d'espinacs i gambes sobre dues salses
O
Tagliatelle frescos al pesto o napolitana
Tagliatelle frescos al pesto o napolitana
O
Parrillada de verduras plancha con romesco
Graellada de verdures planxa amb romesco
O
Pan de coca con escalibada y anchoas
Pa de coca amb escalivada i anxoves
O
Ensalada de espinacas y gambas o ensalada capresse
Amanida d'espinacs i gambes o amanida capresse
2º PLATOS
Cordero brasa (costillas y medianas) con allioli
Xai brasa (costelles i mitjanes) amb allioli
O
Bacalao de Islandia con sanfaina o plancha
Bacallà d'Islàndia amb samfaina o planxa
O
Solomillo de ternera Danish Crown brasa con guarnición
Filet de vedella Danish Crown brasa amb guarnició
O
Rape fresco a la marinera o plancha
Rap fresc a la marinera o brasa



COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario