sábado, 2 de enero de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       

                               1º PLATOS  


Sopa de pescadores con arroz basmati
Sopa de pescadors amb arròs basmati
O
Risotto de confit de pato y alcahofas naturales
Risotto de confit d'ànec i carxofes naturals
O
Espárragos verdes y blancos plancha con romesco
Espàrrecs verds i blancs planxa amb romesco
O
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Ensalada de queso de caba con crujientes y miel
Amanida de formatge de cabra amb cruiixents i mel
2º PLATOS


                                                                                                         

Dados de entrecot a la pimienta o entrecot brasa
Daus d'entrecot al pebre  o entrecot brasa
O
Lenguado plancha con verduras o ensalada
Llenguado planxa amb verdures o amanida
O
Calamares de playa plancha con guarnición
Calamars de platja planxa amb guarnició
O
Pierna de cordero al horno confitada a baja temperatura con guarnición
Cuixa de xai al forn confitada a baixa temperatura amb guarnició

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario