Menú del sábado
1º PLATOS
Sopa de pescadores con arroz basmati
Sopa de pescadors amb arròs basmati
O
Risotto de confit de pato y alcahofas naturales
Risotto de confit d'ànec i carxofes naturals
O
Espárragos verdes y blancos plancha con romesco
Espàrrecs verds i blancs planxa amb romesco
O
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Ensalada de queso de caba con crujientes y miel
Amanida de formatge de cabra amb cruiixents i mel
2º PLATOS
Dados de entrecot a la pimienta o entrecot brasa
Daus d'entrecot al pebre
o entrecot brasa
O
Lenguado plancha con verduras o ensalada
Llenguado planxa amb verdures o amanida
O
Calamares de playa plancha con guarnición
Calamars de platja planxa amb guarnició
O
Pierna de cordero al
horno confitada a baja temperatura con guarnición
Cuixa de xai al forn
confitada a baixa temperatura amb guarnició
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario