Menú del
sábado
1º PLATOS
Canelones de carrillera de ternera e idiazábal con corona
de foie
Canelons de galta de vedella e idizàbal amb corona de
foie
O
Ensaladilla rusa con langostinos y grissines
Amanida russa amb llagostins i grissines
O
Sopa de pescado con arroz basmati
Sopa de peix amb arròs basmati
O
Pan de coca con jamón ibérico y mezclum
Pa de coca amb pernil ibèric i mezclum
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
2º PLATOS
Chuletón de buey brasa con patatas y pimientos del padrón
Mitjana de bou brasa amb patates i pebrots del padrón
O
Pulpitos a la marinera con almejas de carril
Popets a la marinera amb cloïsses de carril
O
Merluza fresca plancha con verduras o ensalada
Lluç fresc planxa amb verdures o amanida
O
Cabrito a la milanesa
con guarnición
Cabrit a la milanesa
amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario