martes, 8 de marzo de 2016

Menú del martes

CALIU DE GRÀCIA
Martes 08-03-2016
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Crema de calabacín con picatostes
Crema de carbassó amb crostons
O
Spaghetti a la putanesca con parmesano
Spaghetti a la putanesca amb parmesà
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones, deliciad de naranja...
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons, delícies de taronja...
O
Alcachofas naturales al horno con salsa vinagreta
Carxofes naturals al forn amb salsa vinagreta
2º PLATOS
Merluza fresca estilo Santander o plancha
Lluç fresc estil Santander o planxa
O
Confit de pato con manzana caramelizada y arroz basmati
Confit d'ànec amb poma caramel-litazada i arròs basmati
O
Gallo fresco plancha con salsa tártara
Bruixa fresc planxa amb salsa tàrtara
O
Callos de ternera con garbanzos y patatas
Tripes de vedella amb cigrons i patates
O
Calamares a la andaluza con ensalada o patatas
Calamars a l'andauza amb amanida o patates
O
Cordero brasa con allioli o BISTEC DE TERNERA con guarnición
Xai brasa amb allioli o BISTEC DE VEDELLA amb guarnició
               COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ

No hay comentarios:

Publicar un comentario