sábado, 19 de marzo de 2016

Menú del sábado

   Menú del               sábado       
                               1º PLATOS  

Risotto de confit de pato y alcachofas naturales
Risotto de confit d'ànec i carxofes naturals
O
Crema de verduras con piñones y picatostes
Crema de verdures amb pinyons i crostons
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent de porros
O
Canelones de carrillera de ternera y queso idiazábal con corona de foie
Canelons de galta de vedella amb formatge idiazàbal amb corona de foie
O
Ensaladilla risa casera con grissines
Amanida russa casolana amb grissines
O
Milhojas de verduras con queso de cabra, romesco y mezclum
Milfulles de verdures i formatge de cabra amb romesco i mezclum

2º PLATOS

Solomillo de buey a los 5 quesos o brasa
Filet de bou als 5 formatges o brasa
O
Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara
Graellada de peixos frescs planxa amb salsa tàrtara
O
Cabrito a la milanesa con guarnición (cotillas y medianas)
Cabrit a la milanesa amb guarnició (costelles i mitjanes)
O
Calamares de playa rellenos de gambas a la plancha con guarnición
Calamars de platja farcits de gambes a la planxa amb guarnició

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario