viernes, 4 de marzo de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 04-03-2016
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente de puerros
Burrritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent de porros
O
Huevos estrellados con chorizo y morcilla
Ous estrellats amb xoriço i botifarra negra
O
Judías verdes, patatas y zanahorias al vapor
Mongetes tendres, patates i pastanagues al vapor
O
Ensalada capresse con olivada o ENSALADILLA RUSA
Amanida capresse amb olivada o AMANIDA RUSSA CASOLANA
O
Crema de calabacín y puerros con picatostes
Crema de carbassó i porros amb picatostes
2º PLATOS
Bacalao de Islandia a la muselina de ajo sobre base de tomate casen o plancha
Bacallà d'Islàndia a la muselina d'all sobre base de tomaquet casen o planxa
O
Solomillo de ibérico a la pimienta o brasa
Filet d'ibèric al pebre o brasa
O
Lenguado a la meunière o plancha
Llenguado a la meunière planxa
O
Goulash de ternera a la húngara con patatas
Goulash de vedella a la hongaresa
O
Filete de cabracho plancha con salsa tártara
Filet d'escòrpora planxa amb salsa tàrtara
O
Bistec de ternera a los 4 quesos o plancha
Bistec de vedella als 4 formatges o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario