Menú del
sábado
1º PLATOS
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Sopa de la abuela con fideos, huevo y jamón ibérico
Sopa de l'àvia amb fideus, ou i pernil ibèric
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente
de puerros
Burritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent de
porros
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Ensalada de carnaval con escalibada, atún, bacalao,
cogollos, delicias de naranja....
Amanida de carnestoltes amb escalivada, tonyina, bacallà,
cabdells, delícies de taronja....
2º PLATOS
Pierna de cordero confitada a baja temperatura con
guarnición
Cuixa de xai confitada amb baixa temperatura amb
guarnició
O
Dorada estilo Donosti o plancha
Orada estil Donosti o planxa
O
Tagliatta de ternera brasa con virutas de parmesano,
aceite de oliva virgen extra y guarnición
Taggliatta de vedella brasa amb encenals de parmesà, oli
d'oliva verge extra i guarnició
O
Sepia y gambas plancha con patatas o ensalada
Sípia i gambes planxa amb patates o amanida
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario