viernes, 18 de marzo de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 18-03-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Sopa de cebolla con huevo y tostones de parmesano
Sopa de ceba amb ou i crostons de parmesà
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent de porros
O
Tortiglioni con tomate, verduras y parmesano
Tortiglioni amb tomàquet, verdures i parmesà
O
Coliflor y brócolis gratinados con bechamel
Coliflor i bròquils gratinats amb beixamel
O
Espinacas salteadas con gambas
Espinacs saltejades amb gambes
2º PLATOS
Bacalao de Islandia a la muselina de ajo sobre base de tomate casen o plancha
Bacallà d'Islàndia a la muselina d'all sobre base de tomàquet casen o planxa
O
Confit de pato con arroz basmati y manzanas caramelizadas
Confit d'ànec amb arròs basmati i pomes caramel--litzades
O
Lubina estilo Santurce o plancha
Llobarro estil Santurce o planxa
O
Albóndigas caseras de ternera con tomate, champiñones y patatas
Mandonguilles casolanes de vedella amb tomàquet, xampinyons i patates
O
Merluza fresca en salsa verde o plancha
Lluç fresc en salsa verde o planxa
O
Cordero brasa con allioli y patatas al caliu
Xai brasa amb allioli i patates al caliu
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario