Menú del sábado
1º PLATOS
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Parrillada de verduras con salsa romesco
Graellada de verdures amb salsa romesco
O
Sopa de cebolla con huevo y tostones de parmesano
Sopa de ceba amb ou i crostons de parmesà
O
Tortiglioni con verduras y parmesano
Tortiglioni amb verdures i parmesà
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatges de cabra amb cruixents
O
Pan de coca con jamón ibérico
Pa de coca amb pernil ibèric
2º PLATOS
Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara
Graellada de peixos frescos planxa amb salsa tàrtara
O
Solomillo de buey con reducción de Pedro Ximenez o brasa
Filet de bou amb reducció de Pedro Ximenez o brasa
O
Calamares de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja planxa amb patates o amanida
O
Costillas y medianas de cordero brasa con guarnición y
allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb gurnicció i allioli
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario