sábado, 26 de marzo de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS  
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Tagliatelle frescos a la carbonara o pesto con parmesano
Tagliatelle frescos a la carbonara o pesto con parmesano
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón ibérico
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil ibèric
O
Espárragos verdes y blancos plancha con parmesano
Espàrrecs verds i blancs planxa amb parmesà

2º PLATOS

Lenguado fresco con salsa de vino blanco penedés o plancha con verduras o ensalada
Llenguado fresc amb salsa de ví blanc penedès o planxa amb verduras o amanida
O
Entrecot de ternera gallega brasa con guarnición
Entrecot de vedella gallega brasa amb guarnició
O
Sepia y gambas plancha con mezclum o patatas
Sípia i gambes planxa amb mezclum o patates
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb  peres caramel-litzades i arròs basmati

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario