lunes, 9 de noviembre de 2015

Menú del lunes

      Menú del sábado       

                               1º PLATOS                                   

Arroz negro con allioli
Arròs negre amb allioli
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia gratinada
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Aguacates rellenos con gambas y salsa rosa
Alvocats farcits amb gambes i salsa rosa
O
Corazones de alcachofas salteados con jamón ibérico
Cors de carxofes saltejats amb pernil
                                                                                   
2º PLATOS


Rodaballo fresco a la gallega o plancha
Turbot fresc a la gallega o planxa
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares de playa saltedos con gambas
Calamars de platja saltejats amb gambes
O
Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario