Menú del sábado
1º PLATOS
Arroz negro con allioli
Arròs negre amb allioli
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia gratinada
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Aguacates rellenos con gambas y salsa rosa
Alvocats farcits amb gambes i salsa rosa
O
Corazones de alcachofas salteados con jamón ibérico
Cors de carxofes saltejats amb pernil
2º PLATOS
Rodaballo fresco a la gallega o plancha
Turbot fresc a la gallega o planxa
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares de playa saltedos con gambas
Calamars de platja saltejats amb gambes
O
Cordero al horno con
patatas panadera
Xai al forn amb
patates fornera
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario