sábado, 28 de noviembre de 2015

Menú del sábado

      Menú del sábado       

                               1º PLATOS  

Paella de marisco
Paella de marisc
O
Piquillos rellenos de brandada de bacalao sobre dos salsas
Piquillos farcits de brandada de bacallà sobre dues salses
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
O
Crema de puerros con piñones y picatostes
Crema de porros amb pinyons i crostons
O
Alcachofas naturales al horno con vinagreta
Carxofes naturals al forn amb salsa vinagreta
                                                                                                         
2º PLATOS

Merluza fresca a la vasca o plancha con verduras o ensalada
Lluç fresc a la basca o planxa amb verdures o amanida
O
Pulpo a la gallega
Pop a la gallega
O
Secreto de ibérico a la brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Parrillada de carnes (entrecot, pollo, butifarra) brasa con verduras patatas y allioli
Graellada de carns (entrecot, pollatre, botifarra) brasa amb patates, verdures i allioli

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario