Menú del sábado
1º PLATOS
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Piquillos rellenos de brandada de bacalao sobre dos
salsas
Piquillos farcits de brandada de bacallà sobre dues
salses
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
O
Crema de puerros con piñones y picatostes
Crema de porros amb pinyons i crostons
O
Alcachofas naturales al horno con vinagreta
Carxofes naturals al forn amb salsa vinagreta
2º PLATOS
Merluza fresca a la vasca o plancha con verduras o
ensalada
Lluç fresc a la basca o planxa amb verdures o amanida
O
Pulpo a la gallega
Pop a la gallega
O
Secreto de ibérico a la brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Confit de pato con
peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb
peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Parrillada de carnes
(entrecot, pollo, butifarra) brasa con verduras patatas y allioli
Graellada de carns
(entrecot, pollatre, botifarra) brasa amb patates, verdures i allioli
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario