CÓCTEL DE CAVA DE BIENVENIDA
Y APERITIVOCÒCTEL DE CAVA DE BENVINGUDA I
APERITIU
1º PLATOS//PLATS
CREPS DE MARISCO BAÑADOS CON SALSA CARDINALE
CREPS DE MARISC BANYATS AMB SALSA CARDINALE
O
ESCUDELLA DE NAVIDAD CON GALETS Y POLLO DE CORRAL
ESCUDELLA DE NADAL AMB GALETS I POLLASTRE DE PAGÈS
O
ROLLITOS DE CARPACCIO DE BACALAO CON ESCALIBADA Y ANCHOAS
DE LA ESCALA ADEREZADOS CON ACEITE DE NUECES Y PIÑONES
ROTLLETS DE CARPACCIO DE BACALLÀ AMB ESCALIVADA I ANXOVES
DE L’ESCALA AMANITS AMB OLI DE NOUS Y PINYONS
O
SURTIDO DE JAMÓN Y
LOMO IBÉRICO DE BELLOTA CON PAN DE COCA
ASSORTIMENT DE PERNIL I LLOM IBÈRIC DE GLA AMB PA DE COCA
2º PLATOS//PLATS
RAPE FRESCO CON
ALMEJAS DE CARRIL Y GAMBAS BAÑADO CON FUSION DE VOULANTE Y REDUCCIÓN DE VINO
BLANCO PENEDÉS
RAP FRESC AMB
CLOÏSSES DE CARRIL I GAMBES BANYAT AMB FUSIÓ DE VOULANTE I REDUCCIÓ DE VI BLANC
PENEDÉS
O
SOLOMILLO DE TERNERA GALLEGA CON CORONA DE FOIE Y REDUCCIÓN
DE PEDRO XIMENEZ
FILET DE VEDELLA GALLEGA AMB CORONA DE FOIE I REDUCCIÓ DE
PEDRO XIMENEZ O
ESPALDITA DE CABRITO
AL HORNO CON HIERBAS FRESCAS AROMÁTICAS,
CHIPS DE ALCACHOAFAS Y PATATAS CONFITADAS
ESPATLLETA DE
CABRIT AL FOR AMB HEBES FRESQUES AROMÀTIQUES, CHIPS DE CARXOFA I PATATES
CONTIFADES
O
LOMO DE BACALAO DE ISLANDIA CON AJOS TIERNOS, GAMBAS Y
ALLIOLI DE MEMBRILLO GRATINADO
LLOM DE BACALLÀ D'ISLÀNDIA AMB ALL TENDRES, GAMBES I
ALLIOLI DE CODONY, GRATINAT
POSTRES//POSTRES
TRUFAS HELADAS SOBRE MUS DE NARANJA Y GALLETA CRUJIENTE
TRUFES GELADES SOBRE MUS DE TARONJA I GALETA CRUIXENT
SORBETE DE LIMÓN AL CAVA////XARRUP
DE LLIMONA AL CAVA
TRONCO NAVIDEÑO CON CANET DE HELADO Y COULIS DE MANGO
TRONC DE NADAL AMB
CANET DE GELAT I COULIS DE MANGO
SORBETE DE MANDARINA CON MENTA FRESCA//XARRUP DE MANDARINA AMB MENTA FRESCA
BEBIDAS//BEGUDES
VINO BLANCO//VI BLANC LOS JALONES (VERDEJO);VINO TINTO//VI NEGRE MEDRANO IRAZU
(crianza) CAVA GRAN CRU RESERVA
CAFÉ Y BOMBONES//CAFÉ I
BOMBONS
PRECIO: 60 € IVA INCLUIDO//PREU
60 € IVA INCLÒS
No hay comentarios:
Publicar un comentario