martes, 24 de noviembre de 2015

Menú navidad 2015

 caliu       MENÚ NAVIDAD-NADALDE GRÀCIA

CÓCTEL DE CAVA DE  BIENVENIDA Y APERITIVOCÒCTEL DE CAVA DE BENVINGUDA I APERITIU

1º PLATOS//PLATS

CREPS DE MARISCO BAÑADOS CON SALSA CARDINALE
CREPS DE MARISC BANYATS AMB SALSA CARDINALE
                                                                        O
ESCUDELLA DE NAVIDAD CON GALETS Y POLLO DE CORRAL
ESCUDELLA DE NADAL AMB GALETS I POLLASTRE DE PAGÈS
                                                                        O
ROLLITOS DE CARPACCIO DE BACALAO CON ESCALIBADA Y ANCHOAS DE LA ESCALA ADEREZADOS CON ACEITE DE NUECES Y PIÑONES
ROTLLETS DE CARPACCIO DE BACALLÀ AMB ESCALIVADA I ANXOVES DE L’ESCALA AMANITS AMB OLI DE NOUS Y PINYONS
                                                                        O
SURTIDO DE  JAMÓN Y LOMO IBÉRICO DE BELLOTA CON PAN DE COCA
ASSORTIMENT DE PERNIL I LLOM IBÈRIC DE GLA AMB PA DE COCA

2º PLATOS//PLATS

 RAPE FRESCO CON ALMEJAS DE CARRIL Y GAMBAS BAÑADO CON FUSION DE VOULANTE Y REDUCCIÓN DE VINO BLANCO PENEDÉS
 RAP FRESC AMB CLOÏSSES DE CARRIL I GAMBES BANYAT AMB FUSIÓ DE VOULANTE I REDUCCIÓ DE VI BLANC PENEDÉS
                                                                        O
SOLOMILLO DE TERNERA GALLEGA CON CORONA DE FOIE Y REDUCCIÓN DE PEDRO XIMENEZ
FILET DE VEDELLA GALLEGA AMB CORONA DE FOIE I REDUCCIÓ DE PEDRO XIMENEZ                                                O
 ESPALDITA DE CABRITO AL HORNO CON HIERBAS FRESCAS  AROMÁTICAS, CHIPS DE ALCACHOAFAS Y PATATAS CONFITADAS
 ESPATLLETA DE CABRIT AL FOR AMB HEBES FRESQUES AROMÀTIQUES, CHIPS DE CARXOFA I PATATES CONTIFADES
                                                O
LOMO DE BACALAO DE ISLANDIA CON AJOS TIERNOS, GAMBAS Y ALLIOLI DE MEMBRILLO GRATINADO
LLOM DE BACALLÀ D'ISLÀNDIA AMB ALL TENDRES, GAMBES I ALLIOLI DE CODONY, GRATINAT

POSTRES//POSTRES

TRUFAS HELADAS SOBRE MUS DE NARANJA Y GALLETA CRUJIENTE
TRUFES GELADES SOBRE MUS DE TARONJA I GALETA CRUIXENT
SORBETE DE LIMÓN AL CAVA////XARRUP DE LLIMONA AL CAVA
TRONCO NAVIDEÑO CON CANET DE HELADO Y COULIS DE MANGO
TRONC DE NADAL  AMB CANET DE GELAT I COULIS DE MANGO
SORBETE DE MANDARINA CON MENTA FRESCA//XARRUP DE MANDARINA AMB MENTA FRESCA
BEBIDAS//BEGUDES
VINO BLANCO//VI BLANC LOS JALONES (VERDEJO);VINO TINTO//VI NEGRE MEDRANO IRAZU (crianza) CAVA GRAN CRU RESERVA
CAFÉ Y BOMBONES//CAFÉ I BOMBONS

PRECIO: 60 € IVA INCLUIDO//PREU 60 € IVA INCLÒS

No hay comentarios:

Publicar un comentario