martes, 24 de noviembre de 2015

Menú San Esteban 2015

caliu       MENÚ SAN ESTEBANDE GRÀCIA
CÓCTEL DE CAVA DE  BIENVENIDA Y APERITIVO//CÒCTEL DE CAVA DE BENVINGUDA I APERITIU

1º PLATOS//1º PLATS

CANELONES CASEROS DE TERNERA CON CORONA DE FOIE, GRATINADOS
CANELONS CASOLANS DE VEDELLA AMB CORONA DE FOIE, GRATINATS
                                                                                    O
SURTIDO DE CLOSCA Y GAMBAS PLANCHA CON BOUQUETS DE ESPINACAS A LA VINAGRETA DE MÓDENA
ASSORTIMENT DE CLOSQUES I GAMBES PLANCA AMB BOUQUET D'ESPINACS A LA VINAGRETA DE MÓDENA
                                                                        O
CREMA DE MARISCO CON DELICIAS DEL MAR
CREMA DE MARISC AMB DELÍCIES DEL MAR
                                                                        O
ENSALADA DE FOIE, MANZANA CARAMELIZADA, PERLAS DE GRANADA, PARMESANO CON VINAGRETA DE MOSTAZA Y NARANJA
AMANIDA DE FOIE, POMA CARAMEL-LITZADA, PERLES DE MANGRANA, PARMESÀ AMB VINAGRETA DE MOSTASSA I TARONJA
O
BARCA TROPICAL RELLENA DE GAMBAS, PALMITOS, AGUACATES, PIÑAY ESPÁRRAGOS
BARCA TROPICAL FARCIDA AMB GAMBES, MARGALLONS, ALVOCATS, PINYA I ESPÀRRECS

2º PLATOS//2º PLATS

RODABALLO FRESCO RELLENO DE SALTEADO DE GAMBAS Y ESPINACAS CON REDUCCIÓN DE SOJA Y TIMBAL DE VERDURAS
TURBOT FRESC FARCIT DE SALTEJATS D'ESPINACS I GAMBES AMB REDUCCIÓ DE SOJA I
TIMBAL DE VERDURES
O
SOLOMILLO DE TERNERA GALLEGA BRASA CON VELO DE CAMEMBERT, PERLAS DE CAVIAR Y PURÉ DE BATATA
FILET DE VEDELLA GALLEGA BRASA AMB VEL DE CAMEMBERT, PERLES DE CAVIAR I PURÉ DE MONIATO
O
COSTILLAS DE CORDERO BRASA CON SETAS DE TEMPORADA Y CHIPS DE ALCACHOFAS
COSTELLES DE XAI BRASA AMB BOLETS DE TEMPORADA I XIPS DE CARXOFES
O
CALAMARES FRESCOS DE PLAYA RELLENOS DE MARISCO, SOBRE LECHO DE AJOS TIERNOS Y SETAS
CALAMARS FRESCS DE PLATJA FARCITS DE MARISC, SOBRE LLIT DE ALLS TENDRES I BOLETS

POSTRES//POSTRES

MILHOJAS DE CREMA Y FRUTAS//MIL FULLES DE CREMA I FRUITA//PROFITEROLES CON CHOCOLATE CALIENTE/PROFITEROLS AMB XOCOLATA CALENTA/ SORBETE DE LIMÓN Y MANGO//XARRUP DE LLIMON I MANGO//COULAND DE CHOCOLATE Y CANET DE VAINILLA/COULAND DE XOCOLATA I CANET DE VAINILLA
BEBIDAS/BEGUDES
VINO BLANCO/VI BLANC LOS JALONES (verdejo); VINO TINTO/VI NEGRE MEDRANO IRAZU (crianza) CAVA  GRAN CRU RESERVA CAFÉ Y BOMBONES///CAFÉ I BOMBONS

PRECIO: PREU 50 € IVA INCLUIDO///PREU: 50 € IVA INCLÒS

No hay comentarios:

Publicar un comentario