MENÚ
SAN ESTEBAN
CÓCTEL DE CAVA DE BIENVENIDA Y APERITIVO//CÒCTEL DE CAVA DE BENVINGUDA I APERITIU
1º PLATOS//1º
PLATS
CANELONES CASEROS DE
TERNERA CON CORONA DE FOIE, GRATINADOS
CANELONS CASOLANS DE VEDELLA AMB CORONA DE FOIE,
GRATINATS
O
SURTIDO
DE CLOSCA Y GAMBAS PLANCHA CON BOUQUETS DE ESPINACAS A LA VINAGRETA DE MÓDENA
ASSORTIMENT DE CLOSQUES I GAMBES PLANCA AMB BOUQUET
D'ESPINACS A LA VINAGRETA DE MÓDENA
O
CREMA
DE MARISCO CON DELICIAS DEL MAR
CREMA DE MARISC AMB DELÍCIES DEL MAR
O
ENSALADA
DE FOIE, MANZANA CARAMELIZADA, PERLAS DE GRANADA, PARMESANO CON VINAGRETA DE
MOSTAZA Y NARANJA
AMANIDA DE FOIE, POMA CARAMEL-LITZADA, PERLES DE
MANGRANA, PARMESÀ AMB VINAGRETA DE MOSTASSA I TARONJA
O
BARCA
TROPICAL RELLENA DE GAMBAS, PALMITOS, AGUACATES, PIÑAY ESPÁRRAGOS
BARCA
TROPICAL FARCIDA AMB GAMBES, MARGALLONS, ALVOCATS, PINYA I ESPÀRRECS
2º PLATOS//2º
PLATS
RODABALLO
FRESCO RELLENO DE SALTEADO DE GAMBAS Y ESPINACAS CON REDUCCIÓN DE SOJA Y TIMBAL
DE VERDURAS
TURBOT FRESC FARCIT DE SALTEJATS D'ESPINACS I GAMBES AMB
REDUCCIÓ DE SOJA I
TIMBAL DE VERDURES
O
SOLOMILLO
DE TERNERA GALLEGA BRASA CON VELO DE CAMEMBERT, PERLAS DE CAVIAR Y PURÉ DE
BATATA
FILET DE VEDELLA GALLEGA BRASA AMB VEL DE CAMEMBERT,
PERLES DE CAVIAR I PURÉ DE MONIATO
O
COSTILLAS
DE CORDERO BRASA CON SETAS DE TEMPORADA Y CHIPS DE ALCACHOFAS
COSTELLES DE XAI BRASA AMB BOLETS DE TEMPORADA I XIPS DE
CARXOFES
O
CALAMARES
FRESCOS DE PLAYA RELLENOS DE MARISCO, SOBRE LECHO DE AJOS TIERNOS Y SETAS
CALAMARS FRESCS DE PLATJA FARCITS DE MARISC, SOBRE LLIT
DE ALLS TENDRES I BOLETS
POSTRES//POSTRES
MILHOJAS DE CREMA Y
FRUTAS//MIL FULLES DE CREMA I FRUITA//PROFITEROLES
CON CHOCOLATE CALIENTE/PROFITEROLS AMB XOCOLATA
CALENTA/ SORBETE DE LIMÓN Y MANGO//XARRUP DE
LLIMON I MANGO//COULAND DE CHOCOLATE Y CANET DE VAINILLA/COULAND DE XOCOLATA I CANET DE VAINILLA
BEBIDAS/BEGUDES
VINO BLANCO/VI BLANC LOS JALONES (verdejo); VINO TINTO/VI NEGRE MEDRANO IRAZU (crianza) CAVA GRAN CRU RESERVA CAFÉ Y BOMBONES///CAFÉ I BOMBONS
PRECIO: PREU 50 € IVA INCLUIDO///PREU: 50 € IVA INCLÒS
No hay comentarios:
Publicar un comentario