viernes, 20 de noviembre de 2015

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 20-11-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
 O
Alcachofas naturales al horno con vinagreta
Carxofes naturals al forn amb salsa vinagreta
O
Esquedella barrejada
Escudella barrejada
O
Ensalada verde con brie, queso fresco, cogollos....
Amanida verda amb brie, formatge fresc, cabdells...
O
Pan de coca con escalibada y anchoas
Pa de coca amb escalivada i anxoves
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
2º PLATOS
Merluza fresca estilo Santander o plancha
Lluç fresc estil Santander o planxa
O
Mejilla de cerdo al horno con patatas panadera
Galta de porc al forn amb patates fornera
O
Dorada plancha con salsa tártara
Orada planxa amb salsa tàrtara
O
Albóndigas de ternera con tomate, patatas y champiñones
Mandonguilles de vedella amb tomàquet, patates i xampinyons
O
Gulas con gambas a la bilbaina
Gules amb gambes a la bilbaïna
O
Envoltini de ternera con brie y berenjena o bistec planxa con patatas y verduras
Envoltini de vedella amb brie i albergínia o bistec planxa amb patates i verdures
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario