sábado, 14 de noviembre de 2015

Menú del sábado

      Menú del sábado       

                               1º PLATOS                                   

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Mil hojas de verduras y queso de cabra
Milfulles de verdures i formatge de cabra
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones y crujiente de naranja
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons i delcícies de taronja
O
Calabacín relleno de verduras gratinado con parmesano
Carbassó farcit de verdures gratinat amb parmesà
O
Sopa de pescadores con arroz
Sopa de pescadors amb arròs
O
Ensalada mixta completa
Amanida mixta completa
                                                                                   
2º PLATOS

Merluza fresca a la vasca o plancha
Lluç fresc a la vasca o planxa
O
Codero (costillas y medianas) brasa con patatas y veduras
Xai (costelles i mitjanes) brasa amb patates i verdures
O
Sepia y gambas plancha con bouquet de ensaladas
Sípia i gambes planxa amb bouquet d'amanides
O
Redondo de ternera con níscalos de temporada
Tall-rodó de vedella amb rovellons de temporada


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario