CALIU DE GRÀCIA
Miércoles 22-07-2015
MENÚ DEL DÍA
COMO CARTA
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con
crujiete de cebolla + chupito granizado
Pasta de full farcit de formatge de caba i codony
amb cruixent de ceba + xupito granizat
O
Spaghettis a la putanesca con parmesano
Spaghettis a la putanesca amb parmesà
O
Brandada de bacalao con tarradas
Brandada de bacallà amb torrades
O
Empedrado de judías con atún
Empedrat de mongetes seques i tonyina
O
Guisantes salteados con jamón ibérico
Pèsols saltejats amb pernil ibèric
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
2º
PLATOS
Entrecot de ternera brasa con guarnición
Entrecot de vedella brasa amb guarnició
O
Dorada plancha con salsa tártara
Orada planxa amb salsa tàrtara
O
Confit de pato con peras caramelizadas
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades
O
Calamares plancha con guarición
Calamars planxa amb guarnició
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb alioli
O
Lenguado relleno de gambas con verduras o ensalada
Llenguado farcit de gambes amb verdures o amanida
COPA
DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ
No hay comentarios:
Publicar un comentario