MENÚ DEL SÁBADO
1º PLATOS
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel
O
Espárragos verdes plancha con salsa romesco o parmesano
Espàrrecs verds planxa amb salsa romesco o parmesà
O
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Tortellini frescos de queso a los 4 queso o al pesto
Tortellini frescs de formatge als 4 formatges o al pesto
O
Ensalada de carnaval (bacalao, anchoas, pimiento
asado,cogollos, delicias de naranja.....)
Amanida de carnestoltes (bacallà, anxoves, pebrot rostit,
cabdells, delícies de taronja.....)
2º PLATOS
Carrillera de ibérico de bellota confitada al horno a
baja temperatura con patatas panadera
Galta d'ibèric de gla confitada al forn a baixa
temperatura amb patates fornera
O
Parrillada de pescados frescos(rodaballo, lubina,
merluza) con mojo andaluz y guarnición
Graellada de peixos frescs(turbot, llobarro, lluç) amb
mojo andalús i guarnició
O
Cube-roll de Irlanda brasa con patatas y pimientos de
Padrón
Cube-roll d'Irlanda amb patates i pebrots de Padrón
O
Sepia y gambas
plancha con guarnición
Sípia i gambes planxa
amb guarnició
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario