sábado, 25 de julio de 2015

Menú del sábado

                                                    MENÚ DEL SÁBADO

                               1º PLATOS                                   

Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel
O
Espárragos verdes plancha con salsa romesco o parmesano
Espàrrecs verds planxa amb salsa romesco o parmesà
O
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Tortellini frescos de queso a los 4 queso o al pesto
Tortellini frescs de formatge als 4 formatges o al pesto
O
Ensalada de carnaval (bacalao, anchoas, pimiento asado,cogollos, delicias de naranja.....)
Amanida de carnestoltes (bacallà, anxoves, pebrot rostit, cabdells, delícies de taronja.....)
2º PLATOS
Carrillera de ibérico de bellota confitada al horno a baja temperatura con patatas panadera
Galta d'ibèric de gla confitada al forn a baixa temperatura amb patates fornera
O
Parrillada de pescados frescos(rodaballo, lubina, merluza) con mojo andaluz y guarnición
Graellada de peixos frescs(turbot, llobarro, lluç) amb mojo andalús i guarnició
O
Cube-roll de Irlanda brasa con patatas y pimientos de Padrón
Cube-roll d'Irlanda amb patates i pebrots de Padrón
O
Sepia y gambas plancha con guarnición
Sípia i gambes planxa amb guarnició

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario