MENÚ
DEL SÁBADO
1º PLATOS
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Revoltillo de espárragos verdes, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs verds, gambes i xampinyons
O
Esqueixada de bacalao
Amanida de bacallà
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
espárragos blancos
y cogollos de Tudela al roquefort o vinagreta
Espàrrecs blancs i cabdells de Tudela al roquefort o
vinagreta
2º PLATOS
Pulpitos con almejas a la marinera con arroz basmati
Popets amb cloïsses a la marinera amb arròs basmati
O
Tagliatta de ternera brasa con virutas de idiazábal y
pimientos de padró
Tagliatta de vedella amb encenalls d'idiazàbal i pebrots
de padró
O
Rape fresco plancha con verduras o ensalada
Rap fresc planxa a mb verdurs o amanida
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa
amb puré de poma
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario