sábado, 18 de julio de 2015

Menú del sábado

MENÚ DEL SÁBADO
        
                               1º PLATOS                                   

Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Revoltillo de espárragos verdes, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs verds, gambes i xampinyons
O
Esqueixada de bacalao
Amanida de bacallà
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
espárragos  blancos y cogollos de Tudela al roquefort o vinagreta
Espàrrecs blancs i cabdells de Tudela al roquefort o vinagreta

2º PLATOS

Pulpitos con almejas a la marinera con arroz basmati
Popets amb cloïsses a la marinera amb arròs basmati
O
Tagliatta de ternera brasa con virutas de idiazábal y pimientos de padró
Tagliatta de vedella amb encenalls d'idiazàbal i pebrots de padró
O
Rape fresco plancha con verduras o ensalada
Rap fresc planxa a mb verdurs o amanida
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario